Gå direkt till sidans innehåll
Miljöbarometern
Sök
Meny
Startsida
Prioriteringar
Om webbplatsen
Startsida
/
Handlingsplan för miljöarbetet 2016-2020
/
Resurshantering och konsumtion
/
Minskad klimatpåverkan från mat
/
Vegetarisk mat
Vegetarisk mat
Indikator
SE.
13.1.4.
3
Diagram
Tabell
Jämför
Andelen serverade vegetariska huvudrätter i skolor.
Välj vegetarisk mat
Alla mätområden
Vegetariska rätter
────────────────────
Animaliska rätter
Exportera data till Excel
Senaste värdet:
40 % (2020)
Utgångsvärde:
50 % (2019)
Startsida
Fakta om miljön
Prioriteringar
Klimat
Luft
Vatten
Energi
Avfall och återvinning
Trafik och transport
Natur
Boendemiljö och hälsa
Kemikalier och miljögifter
Rankning och medvetenhet
Prioriteringar 2021-2030
Kontakt
Om webbplatsen
Handlingsplan för miljöarbetet 2016-2020
Resurshantering och konsumtion
Effektivare användning av energi
Minskad klimatpåverkan från inköp
Minskad klimatpåverkan från mat
Matsvinn i skolor
Vegetarisk mat
Källsortering
Minskad kemikaliepåverkan
Minskad resursanvändning
Trafik och transportlösningar
Mark och vatten
Kommunikation och kompetensutveckling