Gå direkt till sidans innehåll
Miljöbarometern
Sök
Meny
Startsida
Prioriteringar
Om webbplatsen
Startsida
/
Handlingsplan för miljöarbetet 2016-2020
/
Resurshantering och konsumtion
/
Minskad klimatpåverkan från mat
/
Vegetarisk mat
Vegetarisk mat
Indikator
SE.
13.1.4.
3
Diagram
Tabell
Jämför
Andelen serverade vegetariska huvudrätter i skolor.
Välj vegetarisk mat
Alla mätområden
Vegetariska rätter
────────────────────
Animaliska rätter
Rad-id
Mätområde
Datum
Värde (%)
0
Animaliska rätter
2019
50
1
Animaliska rätter
2020
40
Exportera data till Excel
Startsida
Fakta om miljön
Prioriteringar
Klimat
Luft
Vatten
Energi
Avfall och återvinning
Trafik och transport
Natur
Boendemiljö och hälsa
Kemikalier och miljögifter
Rankning och medvetenhet
Prioriteringar 2021-2030
Kontakt
Om webbplatsen
Handlingsplan för miljöarbetet 2016-2020
Resurshantering och konsumtion
Effektivare användning av energi
Minskad klimatpåverkan från inköp
Minskad klimatpåverkan från mat
Matsvinn i skolor
Vegetarisk mat
Källsortering
Minskad kemikaliepåverkan
Minskad resursanvändning
Trafik och transportlösningar
Mark och vatten
Kommunikation och kompetensutveckling